ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Visso δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1989. Ξεκινήσαμε σαν μια μικρή βιοτεχνία σοκολάτας, που αργότερα επεκτάθηκε και στον χώρο του μάρτζιπαν, χώρο ανεξερεύνητο έως τότε στην Ελλάδα.

Από το 2000 έχουμε μεταφερθεί σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Γέρακα της Αττικής.

Δίνοντας έμφαση στην γεύση και στην εξαίρετη εμφάνιση των προϊόντων μας, και με συνεχή έρευνα τόσο της παράδοσης όσο και των νέων τάσεων της ζαχαροπλαστικής, κατορθώσαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Η εταιρεία μας λειτουργεί με βάση τα διεθνή πρότυπα του ISO 22000:2018. Επιδιώκοντας τη βέλτιστη λειτουργία των προτύπων, επενδύει διαρκώς στην επιμόρφωση των εργαζομένων της. Παράλληλα έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την εξασφάλιση της παραγωγής ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων, η εγγυημένη υψηλή ποιότητα και η εξαίρετη συνεργασία με τους πελάτες μας, έχουν φέρει την Visso στην κορυφή της ζαχαροπλαστικής τέχνης.

Το 2021 αποφασίσαμε να εισχωρήσουμε δυναμικά και στον κλάδο της λιανικής πώλησης, για να μπορέσει ο καταναλωτής να γνωρίσει την άριστη ποιότητά μας και τις μοναδικές γεύσεις των προϊόντων μας.

Το όραμά μας είναι να αποκτήσουμε διεθνή καταξίωση, λόγω της υψηλής τεχνολογικά παραγωγής των προϊόντων μας, ώστε με συνέπεια και πάθος να φέρνουμε συνεχώς νέες ιδέες στην αγορά.